Бешбармак – 6 рецептів як смачно приготувати

Зі свининою

Свинину люблять за м’якість і ніжну структуру, крім того це м’ясо коштує нижче баранини, конини та, знайти її на прилавках істотно простіше. Головне – знайти парну свинину на кісточці і, бажано, зернового відгодівлі – так страва вийде ароматним, а бульйон дуже насиченим.

Далі діємо, дотримуючись наступних порад:

  • М’ясо треба ретельно промити, відварити в невеликій (500-600 мл) кількості води зі спеціями.
  • Зазвичай кілограм м’яса проварюється за 2 години на повільному вогні.
  • Ледь бульйон закипить, знімаємо з нього піну, він вийде прозорим.
  • З спецій можна покласти гвоздику, чорний перець, лаврушку, запашний перець і сіль.
  • Готуємо соус з цибулею, вершковим олією, бульйоном.
  • Відварюємо в бульйоні ромбики з тіста.
  • Викладаємо на блюдо шарами тісто – м’ясо-соус.
  • Посипаємо зеленню.
  • Плюс бешбармака зі свининою у відносній швидкості приготування. А ще м’ясо виходить соковитим, особливо, якщо ви приготували шматочок з прожилками жиру. До речі, можна спробувати зварити бешбармак одночасно зі свининою і куркою, свининою і яловичиною – вийде дуже смачно і незвично!

    Дивіться також:  Паста з беконом – 10 рецептів приготування
    Прокрутка до верху