Як приготувати в мультиварці?
Наш час диктує свої правила і швидкість. У багатьох господинь просто немає часу готувати за стародавніми канонами, і тоді на допомогу приходить такий розумний прилад як мультиварка. Принадність приготування в тому, що не потрібно знімати піну, стежити за часом і ступенем готовності – досить покласти м’ясо на дно чаші і включити потрібний режим.
Зазвичай м’ясо добре проварюється при режимі «гасіння», «суп» і «м’якість», а самим смачним воно виходить в мультиварці, яка готує під тиском. А поки м’ясо вариться, приготуємо локшину самостійно або підготуємо готові сочні (їх зараз просто купити в будь-якому супермаркеті). Закладати локшину будемо за 10 хвилин до кінця готовності і подавати бешбармак з зеленню, хлібом, і – при бажанні посипати зернятками граната.