Бешбармак з куркою
Бешбармак з курки – найшвидший і демократичний варіант страви. Можна взяти одну курку, або «розбавити» її індичкою, кроликом, шматочком свинини – все на ваш розсуд. Головне, щоб м’ясо було свіжим, а тушка – гладкою і пружною.
Бешбармак готується просто:
Окремо до курячого бешбармаку можна подати міцний курячий бульйон з зеленню, і шматочки будь-якого хліба.
Бешбармак настільки смачний, що любимо вже сотнями років і культивується в багатьох країнах, де рецепти бережуть, як зіницю ока. Наостанок розповімо вам невеличку історію. Пару років тому в Казахстані був приготований бешбармак, який увійшов до Книги Рекордів Гіннесса. На приготування було витрачено понад 700 кілограм м’яса, а спробувати страву змогли сотні жителів республіки. Запевняємо, що і в вашій родині блюдо поб’є всі рекорди популярності, якщо ви потрудіться і приготуєте його хоча б один раз. Приємного апетиту та нових кулінарних відкриттів!