Білорибиця що це за риба, і як її готувати – 6 рецептів приготування царської риби

Царська риба відварна

Інгредієнти:

  • 1 кг риби;
  • 3 ріпчасті цибулини;
  • 1 лавровий листочок;
  • 5 – 10 горошин запашного перцю;
  • ½ Пучка петрушки разом з гілочками;
  • 1 корінь селери, пастернаку, петрушки.

Приготування:

  • Покласти в каструлю цілі очищені цибулини і всі інші заявлені в рецепти інгредієнти, крім риби. Довести до кипіння.
  • Білорибицю почистити від луски. Видалити плавники, відрізати голову і хвіст.
  • Решту порізати на шматочки і покласти в закипілу воду.

Варити 40 – 70 хвилин в залежності від розміру скибочок. Подати блюдо з картоплею і маринованими овочами.

Дивіться також:  Роли Каліфорнія – 2 рецепту приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху