Біляші в духовці — 7 дуже смачних рецептів

З листкового тіста

Тісто для біляшів можна використовувати і листкове. Так, це не традиційний рецепт, але пиріжки виходять не менш смачними.

Інгредієнти:

  • тісто — 0,5 кг;
  • м’ясний фарш — 0,3 кг;
  • цибулина — 1 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль, спеції — за смаком.

Приготування:

  • Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо його до фаршу, солимо, перчимо.
  • Збиваємо яйце.
  • Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кілька прямокутників розміром 10 на 20 сантиметрів.
  • На одній половині прямокутника викладаємо фарш. Вільні краї виробу змащуємо яйцем, з’єднуємо обидві частини.
  • Обсмажуємо пиріжки з обох боків до утворення рум’яної скоринки.

Для того, щоб частини тесту не розійшлися, не обов’язково використовувати яйце — його цілком замінить питна вода, яку треба обробити краї здоби.

Дивіться також:  Шашлик в духовці – 11 смачних рецептів приготування шашлику
Прокрутка до верху