Печені біляші на кефірі в духовці
Печені біляші з м’ясом набагато корисніше, ніж смажені.
Для приготування смачних біляшів будуть потрібні наступні продукти:
- фарш — 0,4 кг;
- кефір — 250 мл;
- цибуля — 110 г;
- яйця — 2 шт.;
- борошно — до 700 м;
- маргарин — 0,1 кг;
- сода — 1 ч. л.;
- сіль, спеції — за смаком.
Рецепт:
- Подрібнюємо в блендері цибулю, солимо, додаємо спеції. Переміщаємо цибулю до фаршу.
- Збиваємо яйця, з’єднанням їх з кефіром.
- Підталий маргарин змішати з содою і сіллю, добре перемішуємо складу.
- Просіваємо борошно, додаємо її в кефір. Замішуємо тісто, утворимо з нього невеликі кульки, з допомогою качалки перетворюємо їх у коржі.
- У центр кожної пампушки викладаємо начинку, скріплюємо краю.
- Відправляємо біляші на 20 хвилин випікатися в заздалегідь розігріту до 180 °С духовку.
За цим рецептом можна приготувати і відкриття біляші, начинка яких буде видно в центрі.