Біляші в духовці — 7 дуже смачних рецептів

Печені біляші на кефірі в духовці

Печені біляші з м’ясом набагато корисніше, ніж смажені.

Для приготування смачних біляшів будуть потрібні наступні продукти:

  • фарш — 0,4 кг;
  • кефір — 250 мл;
  • цибуля — 110 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — до 700 м;
  • маргарин — 0,1 кг;
  • сода — 1 ч. л.;
  • сіль, спеції — за смаком.

Рецепт:

  • Подрібнюємо в блендері цибулю, солимо, додаємо спеції. Переміщаємо цибулю до фаршу.
  • Збиваємо яйця, з’єднанням їх з кефіром.
  • Підталий маргарин змішати з содою і сіллю, добре перемішуємо складу.
  • Просіваємо борошно, додаємо її в кефір. Замішуємо тісто, утворимо з нього невеликі кульки, з допомогою качалки перетворюємо їх у коржі.
  • У центр кожної пампушки викладаємо начинку, скріплюємо краю.
  • Відправляємо біляші на 20 хвилин випікатися в заздалегідь розігріту до 180 °С духовку.

За цим рецептом можна приготувати і відкриття біляші, начинка яких буде видно в центрі.

Дивіться також:  М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів
Прокрутка до верху