Ледачі біляші в духовці
Такого роду випічка виручить господиню у разі, якщо до неї додому навідалися «неждані гості.
Інгредієнти:
- кефір — 2 склянки;
- докторська ковбаса — 300 г;
- яйця — 4 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- сода — 1/2 ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- борошно — від 600 м;
- масло, сіль — за вподобанням.
Приготування:
- З’єднуємо кефір з необхідною кількістю соди.
- Збиваємо яйця, змішати їх з борошном, сіллю і цукровим піском.
- Замішуємо тісто. По консистенції воно повинно вийти в’язке.
- Цибулини подрібнюємо і обсмажуємо в олії.
- Докторську ковбасу нарізаємо кубиками, змішуємо з цибулею.
- Поділяємо тісто на кілька шматочків, розкачуємо пампушки, «пакуємо» у них ковбасну начинку.
- Відправляємо пиріжки на 10 хвилин в духовку (180 °C).
Можна подавати гарячу страву до столу.
Готувати біляші в духовці не дуже просто і не так швидко, але ж так хочеться поласувати чудовим національним блюдом! Експериментуйте зі спеціями і додатковими інгредієнтами і, бути може, вам вдасться створити свій кулінарний шедевр.