Біляші в духовці — 7 дуже смачних рецептів

Ледачі біляші в духовці

Такого роду випічка виручить господиню у разі, якщо до неї додому навідалися «неждані гості.

Інгредієнти:

  • кефір — 2 склянки;
  • докторська ковбаса — 300 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • сода — 1/2 ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • борошно — від 600 м;
  • масло, сіль — за вподобанням.

Приготування:

  • З’єднуємо кефір з необхідною кількістю соди.
  • Збиваємо яйця, змішати їх з борошном, сіллю і цукровим піском.
  • Замішуємо тісто. По консистенції воно повинно вийти в’язке.
  • Цибулини подрібнюємо і обсмажуємо в олії.
  • Докторську ковбасу нарізаємо кубиками, змішуємо з цибулею.
  • Поділяємо тісто на кілька шматочків, розкачуємо пампушки, «пакуємо» у них ковбасну начинку.
  • Відправляємо пиріжки на 10 хвилин в духовку (180 °C).

Можна подавати гарячу страву до столу.
Готувати біляші в духовці не дуже просто і не так швидко, але ж так хочеться поласувати чудовим національним блюдом! Експериментуйте зі спеціями і додатковими інгредієнтами і, бути може, вам вдасться створити свій кулінарний шедевр.

Дивіться також:  Домашня ковбаса з курки – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху