Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів

З сирною начинкою

На сніданок або полуденок можна зліпити смачні биточки манні, як у дитячому садку, за цим рецептом.

Необхідні компоненти:

  • 500 мл молока;
  • 250 г жирного не зернового сиру;
  • 40 г цукру;
  • 120 г манки;
  • 30 г солодко-вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 1 г ваніліну;
  • рослинна олія для смаження.

Рецепт приготування.

  • Сир з’єднують з половиною цукру і ваніллю. Якщо маса вийшла не повністю однорідною, її збивають блендером, або перетирають через сито.
  • Манку потроху засинають в закипаюче молоко, всипають залишки цукру і варять на помірному вогні 3 хвилини.
  • Манное тісто перемішують з вершковим маслом і залишають остигати.
  • Окремо збовтують яйце і вводять його в охолоджену кашу.
  • Друге яйце збивають в іншій чашці.
  • З манної основи формують кругляшки і злегка придавлюють їх, щоб вийшли об’ємні коржі.
  • У центр заготовки кладуть трохи сирної маси і з’єднують краї коржика, як при приготуванні пиріжків.
  • Напівфабрикати обмазують збитим яйцем і обсмажують на прогрітому маслі до отримання гарної скоринки з кожної сторони.
Дивіться також:  Тефтелі з індички – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху