Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів

Биточки манні з киселем

Десерт по цьому рецепту виходить таким апетитним і смачним, що навіть вибагливі в їжі малюки просять добавки.

Потрібно:

  • 200 г манки;
  • 1 л молока;
  • 50 г цукру;
  • 80 г крохмалю;
  • 2 свіжих яєчка;
  • 40 р борошна;
  • 3 г солі;
  • 300 г будь-яких ягід (свіжих або заморожених);
  • 1,5 л чистої води;
  • олія для смаження.

Покроковий рецепт.

  • На підсоленому і посахаренном молоці манну кашу варять протягом 4-5 хвилин.
  • Змішують манку з маслом і залишають у відкритій каструлі для остигання.
  • Ягоди в другій каструлі заливають водою, засипають цукром і підігрівають до закипання. Зменшують вогонь і варять 15 хвилин, потім з допомогою сита прибирають ягоди, а кисельную основу знову доводять до кипіння.
  • У 70 мл води розводять крохмаль. Суміш без грудочок виливають у киплячий ягідний відвар. Рідина швидко розмішують і через 20 секунд прибирають з плити.
  • Остиглу манку змішують з яйцями.
  • З каші роблять об’ємні коржики, обвалюють їх у борошні і обсмажують з кожної сторони.
  • Биточки розкладають по тарілках і щедро поливають теплим киселем.
Дивіться також:  Рибні котлети з щуки – рецепт дуже смачних котлет
Прокрутка до верху