В мультиварці на пару
Такі биточки виходять не тільки смачними, але і корисними, так як в процесі приготування на пару зберігають гарний колір, форму і всі цінні елементи.
Необхідні продукти:
- 0,7 л молока;
- 250 г манної крупи;
- 200 г панірувальних сухарів;
- 3 г солі;
- 1 яйце;
- 50 г масла вершкового.
Кроки приготування.
- У чашу мультиварки виливають молоко, та встановлюють режим «Мультиповар» (100°С) на 15 хвилин.
- Перед тим як молоко закипить, в нього додають крупу, третину масла, сіль.
- Кашу готують 3 хвилини, потім залишають в закритій мультиварці на 20 хвилин.
- У настоявшуюся кашу вбивають яйце.
- З манної основи роблять биточки і панірують їх у сухарях.
- У чашу мультиварки наливають 500 мл води.
- Биточки викладають в паровій контейнер. Їх готують на режимі «Варка на пару протягом 15 хвилин.