Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів

В мультиварці на пару

Такі биточки виходять не тільки смачними, але і корисними, так як в процесі приготування на пару зберігають гарний колір, форму і всі цінні елементи.

Необхідні продукти:

  • 0,7 л молока;
  • 250 г манної крупи;
  • 200 г панірувальних сухарів;
  • 3 г солі;
  • 1 яйце;
  • 50 г масла вершкового.

Кроки приготування.

  • У чашу мультиварки виливають молоко, та встановлюють режим «Мультиповар» (100°С) на 15 хвилин.
  • Перед тим як молоко закипить, в нього додають крупу, третину масла, сіль.
  • Кашу готують 3 хвилини, потім залишають в закритій мультиварці на 20 хвилин.
  • У настоявшуюся кашу вбивають яйце.
  • З манної основи роблять биточки і панірують їх у сухарях.
  • У чашу мультиварки наливають 500 мл води.
  • Биточки викладають в паровій контейнер. Їх готують на режимі «Варка на пару протягом 15 хвилин.
Дивіться також:  Рис з фаршем - 10 рецептів приготування з покроковими фото
Прокрутка до верху