Рецепт брауні від знаменитого Енді Шефа
Інгредієнти: 360 г гіркого шоколаду, 230 г слив. масла, 340 г тростинного (коричневого) цукру, 4 цілих яйця і 2 жовтки, 160 г борошна найвищого гатунку, 6 ст. л. какао-порошку.
- Розрубаний на шматочки шоколад і слив. масло вирушають у невеликий посуд. Розтоплюються і змішують до однорідності.
- Коли маса стане гладкою блискучою і буде знята з вогню, в неї висипається відразу весь тростинний цукор. Від тепла він трохи розтопиться. У сотейнику виявиться густа тягуча маса.
- Через пару хвилин в основу вводяться всі цілі яйця і жовтки.
- Після чергового перемішування додаються залишилися сипучі компоненти. Не варто використовувати міксер. Складові поєднуються звичайної лопаткою.
- Тісто виливається в прямокутну форму, застелений промасленим пергаментом.
Десерт печеться півгодини при 180 градусах. Далі можна нарізати ласощі на тістечка або подати до столу торт Брауні, доповнивши його відповідним кремом.