Брауні з малиною — простіше простого
Інгредієнти: 320 г свіжих ягід, 220 г шоколаду, 160 г просіяного борошна, 140 г цукру, 3 великих яйця, 130 г слив. олії, 1 ст. л. крохмалю, 1 ч. л. розпушувача, щіпка солі.
- Шоколад (180 г) розтоплюється з маслом.
- Свіжі ягоди перебираються, але не промиваються. Вони засипаються 20 г піску і крохмалем.
- У блендері збиваються яйця з рештою цукром і сіллю.
- Яєчна суміш з’єднується з шоколадною. Додаються залишилися просіяні сухі складові.
- Половина тесту виливається в прямокутну форму, покриту спеціальним папером. Далі йде шар малини.
- Ягоди покриваються рештою тестом. Ще один шар малини за смаком можна розподілити зверху.
Десерт випікається до сухої палички. Перед подачею до чаю або цикорію солодкість охолоджується. Тільки після цього її можна нарізати на порційні шматочки.