Брауні – 14 рецептів приготування в домашніх умовах

З сиром та вишнями

Інгредієнти: 80 г гіркого шоколаду, 110 г слив. масла, 140 г цукрового піску, аналогічну кількість просіяного борошна, 4 сирих яйця, малий. ложка розпушувача, 280 г м’якого сиру, пакетик ваніліну, 270 г замороженої вишні, щіпка солі.

  • Масло з шоколадом розтоплюються і остуджувати.
  • Сирі яйця (2 шт) до пишноти і побіління збиваються з половиною всього піску.
  • Інші цукор і яйця змішуються з сиром.
  • Маси з першого і другого кроку з’єднуються, до них висипається сіль.
  • У тісто додаються залишилися сухі компоненти. Продукти акуратно перемішуються лопаткою. Не можна сильно розтирати.
  • Шоколадне тісто ділиться на дві частини. Вони по черзі викладаються у підготовлену роз’ємну форму. Між шарами розташовується сирна начинка і заморожені вишеньки.
  • Випікається десерт трохи менше години при 180 градусах.

Готовий брауні з сиром та вишнями прикрашаються цукровою пудрою.

Дивіться також:  Фарширована щука в духовці – 6 покрокових рецептів
Прокрутка до верху