З сиром та вишнями
Інгредієнти: 80 г гіркого шоколаду, 110 г слив. масла, 140 г цукрового піску, аналогічну кількість просіяного борошна, 4 сирих яйця, малий. ложка розпушувача, 280 г м’якого сиру, пакетик ваніліну, 270 г замороженої вишні, щіпка солі.
- Масло з шоколадом розтоплюються і остуджувати.
- Сирі яйця (2 шт) до пишноти і побіління збиваються з половиною всього піску.
- Інші цукор і яйця змішуються з сиром.
- Маси з першого і другого кроку з’єднуються, до них висипається сіль.
- У тісто додаються залишилися сухі компоненти. Продукти акуратно перемішуються лопаткою. Не можна сильно розтирати.
- Шоколадне тісто ділиться на дві частини. Вони по черзі викладаються у підготовлену роз’ємну форму. Між шарами розташовується сирна начинка і заморожені вишеньки.
- Випікається десерт трохи менше години при 180 градусах.
Готовий брауні з сиром та вишнями прикрашаються цукровою пудрою.