Брауні – 14 рецептів приготування в домашніх умовах

Тістечко з рідкою начинкою

Інгредієнти: 110 г цукрового піску, 20 г борошна, 80 г чорного шоколаду і стільки ж жирного злив. масла, 2 сирих яйця, прянощі за смаком.

  • Яйця збиваються з піском і борошном.
  • Масло з шоколадом розтоплюються. Вони вливаються до яєчної маси. Можна додати ром – не більше 1 ст. л.
  • Тісто розливається по силіконових формочках для мафінів.

Тістечка Брауні з рідким центром випікаються 14 – 16 хвилин при 220 градусах і відразу подаються до чаю.

Рецепт з арахісом і волоським горіхом

Інгредієнти: 2 сирих яйця, 210 г чорного шоколаду, 5 ст. л. жирного злив. масла, стільки ж цукру-піску, 1 ст. л. якісного какао, ¼ склянки борошна, щіпка солі і меленого ванілі, по 75 г волоського горіха і арахісу.

  • Масло розтоплюється з шоколадом. До них додається ваніль, сіль, цукор.
  • Горішки підсушуються на сковороді і крупно рубаються.
  • Сирі яйця збиваються до піни, змішують з какао і борошном.
  • Інгредієнти з трьох кроків з’єднуються.
  • Маса виливається у форму, застелену промасленим пергаментом.
  • Десерт випікається 25 хвилин при середній температурі.

Остигле ласощі нарізається і остуджується.

Дивіться також:  Минтай під маринадом – 7 смачних рецептів в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху