Тістечко з рідкою начинкою
Інгредієнти: 110 г цукрового піску, 20 г борошна, 80 г чорного шоколаду і стільки ж жирного злив. масла, 2 сирих яйця, прянощі за смаком.
- Яйця збиваються з піском і борошном.
- Масло з шоколадом розтоплюються. Вони вливаються до яєчної маси. Можна додати ром – не більше 1 ст. л.
- Тісто розливається по силіконових формочках для мафінів.
Тістечка Брауні з рідким центром випікаються 14 – 16 хвилин при 220 градусах і відразу подаються до чаю.
Рецепт з арахісом і волоським горіхом
Інгредієнти: 2 сирих яйця, 210 г чорного шоколаду, 5 ст. л. жирного злив. масла, стільки ж цукру-піску, 1 ст. л. якісного какао, ¼ склянки борошна, щіпка солі і меленого ванілі, по 75 г волоського горіха і арахісу.
- Масло розтоплюється з шоколадом. До них додається ваніль, сіль, цукор.
- Горішки підсушуються на сковороді і крупно рубаються.
- Сирі яйця збиваються до піни, змішують з какао і борошном.
- Інгредієнти з трьох кроків з’єднуються.
- Маса виливається у форму, застелену промасленим пергаментом.
- Десерт випікається 25 хвилин при середній температурі.
Остигле ласощі нарізається і остуджується.