Брауні – 14 рецептів приготування в домашніх умовах

Десерт з кислою вишнею

Інгредієнти: по 60 г слив. масла кімнатної температури, борошна, цукру і мигдальних пелюсток, плитка гіркого шоколаду, 2 яйця, 2 ст. л. какао-порошку, 1 мал. л. розпушувача, 80 г свіжої або мороженої вишні, щіпка ваніліну і солі.

  • Масло розтирається з піском. По одному до продуктів забиваються яйця.
  • Окремо в мікрохвильовці розтоплюється шоколад.
  • Суміші з попередніх кроків з’єднуються. До них висипається какао і добре просеянная борошно з розпушувачем. Додається сіль, ваніль.
  • Вимішується гладке однорідне тісто.
  • В останню чергу в нього висипається 2/3 мигдалевих пелюсток і вишеньки. Заморожені ягоди попередньо розморожуються, з них зливається виділилася вода.
  • Тісто викласти у форму, застелену промасленим пергаментом. Зверху висипаються залишилися мигдальні пелюстки.

Брауні з вишнею відправляється в заздалегідь розігріту духовку на 25 хвилин. Десерт розрізається на невеликі шматочки і одразу подається до гарячого ароматного чаю.

Дивіться також:  Тарталетки з крабовими паличками – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху