Брауні – 14 рецептів приготування в домашніх умовах

З морозивом

Інгредієнти: 110 г якісного гіркого шоколаду, жирного злив. масла, по 2,5 великих ложки цукрового піску і просіяного борошна, 2 сирих великих яйця, щіпка ванільного цукру, 1 ст. л. бренді або коньяку, порція вершкового морозива.

  • Шоколад і масло розтоплюються разом.
  • Яйця збиваються з борошном і цукровим піском. Додається і ванільний цукор.
  • Суміші, підготовлені в попередніх кроках, з’єднуються.
  • Додається вибраний алкогольний напій. Інгредієнти розмішують і злегка збиваються міксером.
  • Тісто виливається в силіконові формочки для кексів, і випікаються при 210 – 220 градусах 9 – 10 хвилин.

Кожне тістечко викладається на тарілку, поруч з ним розташований шматочок вершкового морозива. Десерт одразу подається до столу.

Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху