З морозивом
Інгредієнти: 110 г якісного гіркого шоколаду, жирного злив. масла, по 2,5 великих ложки цукрового піску і просіяного борошна, 2 сирих великих яйця, щіпка ванільного цукру, 1 ст. л. бренді або коньяку, порція вершкового морозива.
- Шоколад і масло розтоплюються разом.
- Яйця збиваються з борошном і цукровим піском. Додається і ванільний цукор.
- Суміші, підготовлені в попередніх кроках, з’єднуються.
- Додається вибраний алкогольний напій. Інгредієнти розмішують і злегка збиваються міксером.
- Тісто виливається в силіконові формочки для кексів, і випікаються при 210 – 220 градусах 9 – 10 хвилин.
Кожне тістечко викладається на тарілку, поруч з ним розташований шматочок вершкового морозива. Десерт одразу подається до столу.