Брауншвейгська ковбаса – 2 рецепта виготовлення в домашніх умовах

Секрети виготовлення смачної ковбаси

Секрет смачної ковбаси полягає в тому, що свинина не повинна бути жирною, інакше виріб буде зіпсовано. Перед приготуванням потрібно відокремити від м’яса усі хрящі і сухожилля. Потрібно знати, що використовується для засолювання продукту тільки нитритная сіль, вона надає антиокислюючу дію на жири. Сиров’ялена ковбаса в цьому випадку зберігається набагато довше. Після приготування, як правило, на батоні утворюється невелика цвіль білого кольору.

Волога в ковбасному продукті не повинна бути вище 30%, найчастіше при недотриманні цієї умови продукт швидко пропадає. Перед тим як використовувати м’ясо, його потрібно трохи потримати в холодильнику. Щоб не зіпсувати ковбасу, потрібно правильно підібрати оболонку з кишки. Кращим вибором буде свіжа продукція, тому як старі інгредієнти значно зіпсують будь рецепт.

Насправді не так важко, приготувати браушвейгскую ковбасу в домашніх умовах, як спочатку здається. Обов’язково повинні бути присутніми спеції, адже вони надають незабутній смак ковбасі. У цьому випадку домашня ковбаса буде нітрохи не гірше покупного варіанту, при цьому не доведеться сумніватися в якості.

Дивіться також:  Біляші на кефірі – 5 смачних рецептів приготування