Готуємо кефирном клярі на сковороді
Капуста броколі в клярі на сковороді – популярний рецепт. Використовувати можна різні продукти для панірування, але давайте спробуємо зробити з кефіром.
Необхідні інгредієнти:
- за 60 мілілітрів води і кефіру;
- спеції за смаком;
- один качан брокколі;
- близько 100 грам борошна.
Процес приготування:
- Капусту ділимо на суцвіття і ставимо варитися в підсоленій воді. Знадобиться приблизно 5-7 хвилин після того як вода закипить.
- Поки йде процес змішуємо воду і кефір, акуратно додаємо борошно, продовжуючи заважати масу, щоб вона вийшла однорідною. Приправляємо спеціями, наприклад, сіллю, чорним перцем і куркумою.
- Готову брокколі опускаємо в паніровку і смажимо приблизно по хвилині з кожної сторони на розігрітому рослинному маслі.