Броколі в клярі – 8 рецептів приготування

Готуємо кефирном клярі на сковороді

Капуста броколі в клярі на сковороді – популярний рецепт. Використовувати можна різні продукти для панірування, але давайте спробуємо зробити з кефіром.

Необхідні інгредієнти:

  • за 60 мілілітрів води і кефіру;
  • спеції за смаком;
  • один качан брокколі;
  • близько 100 грам борошна.

Процес приготування:

  • Капусту ділимо на суцвіття і ставимо варитися в підсоленій воді. Знадобиться приблизно 5-7 хвилин після того як вода закипить.
  • Поки йде процес змішуємо воду і кефір, акуратно додаємо борошно, продовжуючи заважати масу, щоб вона вийшла однорідною. Приправляємо спеціями, наприклад, сіллю, чорним перцем і куркумою.
  • Готову брокколі опускаємо в паніровку і смажимо приблизно по хвилині з кожної сторони на розігрітому рослинному маслі.
Дивіться також:  Рідке тісто для пирога з капустою – 8 швидких рецептів
Прокрутка до верху