Як приготувати страву в духовці
Броколі в клярі в духовці – більш дієтичний варіант, оскільки не доведеться використовувати так багато рослинної олії.
Необхідні продукти:
- велика ложка молока;
- стакан панірувальних сухарів;
- качан брокколі;
- ложка борошна;
- спеції на свій смак;
- одне яйце.
Процес приготування:
- Для початку обробити капусту, її необхідно промити, прибрати тверді частини і розібрати на невеликі суцвіття.
- Візьміть дві невеликі ємності, в одну помістіть панірувальні сухарі спеції, а в іншу – молоко, вміст яйця, сіль і борошно. Добре все перемішайте.
- Підготовлені частини капусти спочатку опустіть у рідку масу, а потім в паніровку і викладіть на деко на деякій відстані один від одного. Запікайте близько 15 хвилин на 180 градусах.