Брокколі заморожена в клярі
Якщо у вас не знайшлося свіжого овоча, але дуже вже захотілося капусти, то спробуйте приготувати заморожену брокколі.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- приблизно 400 грам замороженої капусти;
- дві ложки майонезу або сметани;
- спеції за смаком;
- чотири ложки борошна.
Процес приготування:
- Брокколі спочатку необхідно розморозити, присипати спеціями, сіллю, перцем.
- Із зазначених у списку інгредієнтів приготувати кляр, просто змішавши їх.
- Частини капусти опустити в отриману суміш і обсмажити на сковороді в гарячому маслі або у фритюрниці до золотистого кольору.
Рада. Приготуйте домашній майонезний соус на основі молока і соняшникової олії з додаванням лимонного соку, гірчиці і спецій.