Броколі в клярі – 8 рецептів приготування

Брокколі заморожена в клярі

Якщо у вас не знайшлося свіжого овоча, але дуже вже захотілося капусти, то спробуйте приготувати заморожену брокколі.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • приблизно 400 грам замороженої капусти;
  • дві ложки майонезу або сметани;
  • спеції за смаком;
  • чотири ложки борошна.

Процес приготування:

  • Брокколі спочатку необхідно розморозити, присипати спеціями, сіллю, перцем.
  • Із зазначених у списку інгредієнтів приготувати кляр, просто змішавши їх.
  • Частини капусти опустити в отриману суміш і обсмажити на сковороді в гарячому маслі або у фритюрниці до золотистого кольору.

Рада. Приготуйте домашній майонезний соус на основі молока і соняшникової олії з додаванням лимонного соку, гірчиці і спецій.

Дивіться також:  Пшоняна каша з гарбузом на молоці – 5 рецептів
Прокрутка до верху