Темпура з капусти
Необхідні продукти:
- склянка борошна;
- 0,4 кг брокколі;
- каррі, паприка, червоний і чорний перець – по щіпці;
- ложечка розпушувача;
- склянку газованої води;
- половина склянки кукурудзяного борошна.
Процес приготування:
- Обидва види борошна з’єднуємо, перемішуємо, потім додаємо до них всі зазначені спеції і сіль, а також розпушувач.
- У цю суміш вливаємо мінеральну воду, яка обов’язково повинна бути холодною і газованої. Ретельно розмішуємо, але не збиваємо і отримуємо густу масу.
- Капусту розбираємо на невеликі частини, кожну опускаємо в отриманий кляр і доводимо до готового стану в достатній кількості масла на гарячій поверхні при цьому, не забуваючи повертати броколі для рівномірного обсмажування.