Броколі в клярі – 8 рецептів приготування

Темпура з капусти

Необхідні продукти:

  • склянка борошна;
  • 0,4 кг брокколі;
  • каррі, паприка, червоний і чорний перець – по щіпці;
  • ложечка розпушувача;
  • склянку газованої води;
  • половина склянки кукурудзяного борошна.

Процес приготування:

  • Обидва види борошна з’єднуємо, перемішуємо, потім додаємо до них всі зазначені спеції і сіль, а також розпушувач.
  • У цю суміш вливаємо мінеральну воду, яка обов’язково повинна бути холодною і газованої. Ретельно розмішуємо, але не збиваємо і отримуємо густу масу.
  • Капусту розбираємо на невеликі частини, кожну опускаємо в отриманий кляр і доводимо до готового стану в достатній кількості масла на гарячій поверхні при цьому, не забуваючи повертати броколі для рівномірного обсмажування.
Дивіться також:  Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху