Бурякові котлети – 9 рецептів приготування

Солодкий варіант з родзинками

Такий рецепт підійде і для ласунів, і для дієти.

Для приготування знадобиться:

  • Буряк -2 маленьких або 1 велика;
  • Олія для смаження;
  • Рис – 200г.(варений);
  • Ізюм (за смаком);
  • Сіль (за смаком);
  • Яйце -2 шт.

Процес приготування:

  • Запікаємо бурак в духовці, обвернув фольгою. Далі подрібнюємо і залишаємо остуджуватися до кімнатної температури.
  • Родзинки необхідно залишити в кип’яченій воді на 10-15 хвилин. Потім просушуємо на паперовому рушнику.
  • Змішуємо запечену буряк, рис (попередньо відварені), яйця і сіль. На цьому моменті можна додати у фарш 2 столових ложки цукру, але для людей на дієті цього краще не робити. Висипаємо родзинки і дуже ретельно перемішуємо масу.
  • Надаємо руками форму майбутнім котлет і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
  • Викладаємо котлети на паперові рушники, щоб уникнути накопичення соняшникової олії.
Дивіться також:  Курка по-китайськи – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху