Солодкий варіант з родзинками
Такий рецепт підійде і для ласунів, і для дієти.
Для приготування знадобиться:
- Буряк -2 маленьких або 1 велика;
- Олія для смаження;
- Рис – 200г.(варений);
- Ізюм (за смаком);
- Сіль (за смаком);
- Яйце -2 шт.
Процес приготування:
- Запікаємо бурак в духовці, обвернув фольгою. Далі подрібнюємо і залишаємо остуджуватися до кімнатної температури.
- Родзинки необхідно залишити в кип’яченій воді на 10-15 хвилин. Потім просушуємо на паперовому рушнику.
- Змішуємо запечену буряк, рис (попередньо відварені), яйця і сіль. На цьому моменті можна додати у фарш 2 столових ложки цукру, але для людей на дієті цього краще не робити. Висипаємо родзинки і дуже ретельно перемішуємо масу.
- Надаємо руками форму майбутнім котлет і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
- Викладаємо котлети на паперові рушники, щоб уникнути накопичення соняшникової олії.