Бурякові котлети – 9 рецептів приготування

Котлети з вареного буряка на сковороді

Простий в рецептурі і готуванні рецепт для кожної господині.

Для приготування знадобиться:

  • Буряк -250 гр.;
  • Манка-200 гр.;
  • Часник -пара зубчиків;
  • Кріп;
  • Сіль;
  • Масло рослинного походження.

Процес приготування:

  • Відварюємо буряк або запікаємо в духовці. Найкраще буряк запікати в духовці. Так в ній зберігається більше вітамінів і корисних речовин
  • Натираємо бурак на тертці. За смаком додаємо сіль і перець.
  • В отриману масу додаємо подрібнений часник і зелень.
  • Додаємо манку і ретельно перемішуємо. Для того, щоб манка наситилася буряковим соком, залишаємо фарш на 20-30 хвилин.
  • Формуємо котлети, змоченими у воді руками.
  • Обсмажуємо по 3-5 хвилин на рослинній олії.

При подачі котлети можна обсипати подрібненим волоським горіхом.

Дивіться також:  Картопля-гармошка в духовці — 8 рецептів
Прокрутка до верху