Котлети з вареного буряка на сковороді
Простий в рецептурі і готуванні рецепт для кожної господині.
Для приготування знадобиться:
- Буряк -250 гр.;
- Манка-200 гр.;
- Часник -пара зубчиків;
- Кріп;
- Сіль;
- Масло рослинного походження.
Процес приготування:
- Відварюємо буряк або запікаємо в духовці. Найкраще буряк запікати в духовці. Так в ній зберігається більше вітамінів і корисних речовин
- Натираємо бурак на тертці. За смаком додаємо сіль і перець.
- В отриману масу додаємо подрібнений часник і зелень.
- Додаємо манку і ретельно перемішуємо. Для того, щоб манка наситилася буряковим соком, залишаємо фарш на 20-30 хвилин.
- Формуємо котлети, змоченими у воді руками.
- Обсмажуємо по 3-5 хвилин на рослинній олії.
При подачі котлети можна обсипати подрібненим волоським горіхом.