Пісний покроковий рецепт з цибулею
Приготувати буряковий котлети можна абсолютно дієтичними.
Для цього нам знадобиться:
- Бурак -1кг.;
- Борошно – 8 ст. л;
- Ріпчаста цибуля біла -2 шт.;
- Сіль (за смаком);
- Рослинна олія (для обсмажування цибулі).
Процес приготування:
- Буряк відварюємо і очищаємо. Подрібнюємо блендером або натираємо на терці. Трохи віджимаємо від соку.
- Цибулю подрібнюємо і трохи обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла.
- Додаємо борошно і з’єднуємо цибулю з бураком. Добре перемішуємо.
- Формуємо котлети і обсмажуємо на слабкому вогні по 3-6 хвилини з кожного боку, поки не засмажитися золотава скоринка.
Через нестачу скріплюючих речовин, фарш буде редковатым, тому зручніше буде не ліпити котлети, а класти його столовою ложкою прямо на сковорідку.