Бурякові котлети – 9 рецептів приготування

Пісний покроковий рецепт з цибулею

Приготувати буряковий котлети можна абсолютно дієтичними.

Для цього нам знадобиться:

  • Бурак -1кг.;
  • Борошно – 8 ст. л;
  • Ріпчаста цибуля біла -2 шт.;
  • Сіль (за смаком);
  • Рослинна олія (для обсмажування цибулі).

Процес приготування:

  • Буряк відварюємо і очищаємо. Подрібнюємо блендером або натираємо на терці. Трохи віджимаємо від соку.
  • Цибулю подрібнюємо і трохи обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла.
  • Додаємо борошно і з’єднуємо цибулю з бураком. Добре перемішуємо.
  • Формуємо котлети і обсмажуємо на слабкому вогні по 3-6 хвилини з кожного боку, поки не засмажитися золотава скоринка.

Через нестачу скріплюючих речовин, фарш буде редковатым, тому зручніше буде не ліпити котлети, а класти його столовою ложкою прямо на сковорідку.

Дивіться також:  Спагетті з куркою – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху