Бурякові котлети – 9 рецептів приготування

Ситний варіант з м’ясним фаршем

Якщо просто овочі вже наганяють тугу і нудьгу, то можна приготувати бурякові котлети наполовину з м’яса.

Для цього знадобиться:

  • Свинячий або курячий фарш -250г.;
  • Варений бурак-400 гр.;
  • Цибуля біла –пів цибулини;
  • Сухарі (для панірування);
  • Суміш перців сіль (за бажанням);
  • Яйце -1 шт;
  • Соняшникова олія (для піджарки).

Процес приготування:

  • Дрібно подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до прозорості на сковороді.
  • Буряк чистимо і натираємо на картопляної тертці.
  • Викладаємо в ємність фарш подрібнений буряк і золотистий цибулю, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
  • Формуємо круглі котлети і смажимо на розжареній олії до утворення золотистої і твердої скоринки.

Такі бурачные котлетки виходять з дуже соковитим і з насиченим смаком. Дуже вдале поєднання буряків і м’ясного фаршу.

Дивіться також:  Тюфтелі в соусі – 15 рецептів приготування в духовці на сковороді і в мультиварці
Прокрутка до верху