Ситний варіант з м’ясним фаршем
Якщо просто овочі вже наганяють тугу і нудьгу, то можна приготувати бурякові котлети наполовину з м’яса.
Для цього знадобиться:
- Свинячий або курячий фарш -250г.;
- Варений бурак-400 гр.;
- Цибуля біла –пів цибулини;
- Сухарі (для панірування);
- Суміш перців сіль (за бажанням);
- Яйце -1 шт;
- Соняшникова олія (для піджарки).
Процес приготування:
- Дрібно подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до прозорості на сковороді.
- Буряк чистимо і натираємо на картопляної тертці.
- Викладаємо в ємність фарш подрібнений буряк і золотистий цибулю, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
- Формуємо круглі котлети і смажимо на розжареній олії до утворення золотистої і твердої скоринки.
Такі бурачные котлетки виходять з дуже соковитим і з насиченим смаком. Дуже вдале поєднання буряків і м’ясного фаршу.