Бутерброд з копченою куркою і сиром
Інгредієнти: 4 скибочки чорного бородінського хліба, невелика копчена куряча ніжка, 2 невеликих помідора, 3 солоних огірка, зубок часнику, 3 ст. л. крем-сиру, 1 мал. ложка цільнозерновий гірчиці, пучок свіжого кропу.
- Для соусу сир змішується з гірчицею. До цих інгредієнтів додається подрібнений часник, порізаний кріп, мініатюрні кубики солоних огірків. Соус добре вимішується до однорідності. За смаком можна посолити і поперчити.
- Кожен сендвіч буде складатися з двох хлібних скибочок. Вони щедро промащуються приготованим соусом з одного боку, після чого покриваються тонкими кружальцями помідорів.
- Між скибочками томатів укладаються волокна копченої птиці. Збираються сендвічі.
Це ідеальний варіант швидкого ситного перекусу до чашці гарячого чаю.