Гарячі бутерброди зі шпротами
Інгредієнти: 8 скибочок батона, банку шпротів, 120 г напівтвердого сиру, 70 г майонезу, 2 часникових зубка.
- Соус готується з майонезу і роздавленого свіжого часнику.
- Їм змащуються білі хлібні скибочки з одного боку. Далі вони викладаються на деко соусом вгору.
- На гарячі бутерброди порційно розкладається рибка.
- Заготовки посипаються тертим сиром.
Закуска запікається в гарячій духовці до легкої рум’яності хліба. Сир до цього часу повинен повністю розплавитися.
Готуємо з крабовими паличками і сиром
Інгредієнти: половина упаковки тостового білого хліба, 130 г плавленого сиру, 7 соковитих крабових паличок, варене яйце, зубок свіжого часнику, 3 – 4 ст. л. майонезу, сіль.
- Плавлений сир злегка підморожувалася, після чого грубо треться. Таким же чином подрібнюється заздалегідь зварене остигле яйце.
- До підготовленим інгредієнтів додається майонез з розчавленим часником. Можна всипати сіль за смаком.
- Крабові палички дрібно рубаються. Вони також додаються в сирну масу.
- Скибочки тостового хліба підсушуються в духовці, або злегка підсмажуються на сковороді. Далі вони намазуються підготовленої в минулому кроці масою.
Якщо ефектно оформити отримані бутерброди, то їх можна подати навіть до святкового столу. Плавлений сир допускається замінювати звичайним твердим або напівтвердий сортом.