Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

Гарячі бутерброди зі шпротами

Інгредієнти: 8 скибочок батона, банку шпротів, 120 г напівтвердого сиру, 70 г майонезу, 2 часникових зубка.

  • Соус готується з майонезу і роздавленого свіжого часнику.
  • Їм змащуються білі хлібні скибочки з одного боку. Далі вони викладаються на деко соусом вгору.
  • На гарячі бутерброди порційно розкладається рибка.
  • Заготовки посипаються тертим сиром.

Закуска запікається в гарячій духовці до легкої рум’яності хліба. Сир до цього часу повинен повністю розплавитися.

Готуємо з крабовими паличками і сиром

Інгредієнти: половина упаковки тостового білого хліба, 130 г плавленого сиру, 7 соковитих крабових паличок, варене яйце, зубок свіжого часнику, 3 – 4 ст. л. майонезу, сіль.

  • Плавлений сир злегка підморожувалася, після чого грубо треться. Таким же чином подрібнюється заздалегідь зварене остигле яйце.
  • До підготовленим інгредієнтів додається майонез з розчавленим часником. Можна всипати сіль за смаком.
  • Крабові палички дрібно рубаються. Вони також додаються в сирну масу.
  • Скибочки тостового хліба підсушуються в духовці, або злегка підсмажуються на сковороді. Далі вони намазуються підготовленої в минулому кроці масою.

Якщо ефектно оформити отримані бутерброди, то їх можна подати навіть до святкового столу. Плавлений сир допускається замінювати звичайним твердим або напівтвердий сортом.

Дивіться також:  Курячі стегенця з картоплею в духовці – 8 рецептів
Прокрутка до верху