Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

З рибними консервами (сайра, сардина)

Інгредієнти: 4 скибочки спеціального хліба для тостів, 70 г консервованої сайри, 2 варених яйця, пучок будь свіжої зелені, 30 г слив. масла, трохи класичного майонезу.

  • Для такої закуски можна використовувати самі різні консерви з риби. Дуже смачним страва виходить з сайрою в маслі. З риби вибираються всі дрібні кісточки, після чого вона розминається виделкою. Можна залишити в масі трохи масла з банки для більшої соковитості. До риби додається майонез.
  • Хліб попередньо злегка обсмажується на сухій сковороді. Кожен його ще теплий шматочок змащують тонким шаром вершкового масла. Зверху розкладаються тонкі кружечки вареного яйця.
  • Далі викладається розім’ята рибка з майонезом.

Готові бутерброди з рибними консервами прикрашаються обраної свіжою зеленню.

Дивіться також:  Лазанья з куркою і грибами – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху