З рибними консервами (сайра, сардина)
Інгредієнти: 4 скибочки спеціального хліба для тостів, 70 г консервованої сайри, 2 варених яйця, пучок будь свіжої зелені, 30 г слив. масла, трохи класичного майонезу.
- Для такої закуски можна використовувати самі різні консерви з риби. Дуже смачним страва виходить з сайрою в маслі. З риби вибираються всі дрібні кісточки, після чого вона розминається виделкою. Можна залишити в масі трохи масла з банки для більшої соковитості. До риби додається майонез.
- Хліб попередньо злегка обсмажується на сухій сковороді. Кожен його ще теплий шматочок змащують тонким шаром вершкового масла. Зверху розкладаються тонкі кружечки вареного яйця.
- Далі викладається розім’ята рибка з майонезом.
Готові бутерброди з рибними консервами прикрашаються обраної свіжою зеленню.