Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

Домашня піца на батоні в духовці

Інгредієнти: цілий довгий батон, 8 оливок або маслин без кісточок, великий помідор, 230 г копченої ковбаси, 190 г сиру, кетчуп та/або майонез.

  • Батон розрізається на дві частини. З нього виймається серединка – м’якушка. Цю частину можна надалі використовувати для приготування котлет.
  • Заготовки всередині змащуються кетчупом. Далі вони заповнюються соломкою копченої ковбаси і дрібними шматочками оливок/маслин.
  • Половинка батона покривається тонкими кружечками помідорів і рясно посипається тертим сиром.

Заготовки переміщаються на деко, застелене пергаментом. Частування запікається, поки основа не стане хрусткою, а сир не розплавиться.

Дивіться також:  Картопля з грибами в духовці – 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху