Запечений сендвіч з фаршем швидкого приготування
Інгредієнти: півкіло яловичого фаршу, 3 булочки для сендвічів, сіль, 60 г моцарели, щіпка італійських трав, 80 г сухарній крихти, пів склянки соусу для спагетті, 90 г пармезану, перець, велике яйце, 1 с. л. олії оливи.
- Фарш перемішується з яйцем, перцем, підготовленими сухарями, сіллю, італійськими травами.
- На дно промасленим сковорідки викладається фарш. М’ясо покривається для спагетті соусом і тертим пармезаном. Воно готується за годиною помішуванні. Соус в сковорідці повинен загуснути.
- З булочок для сендвічів виймається серединка. Вона заповнюється вмістом сковорідки.
- Зверху булочки засипаються тертої моцарелою.
Закуска запікається в духовці до розплавлення сиру.