Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

Запечений сендвіч з фаршем швидкого приготування

Інгредієнти: півкіло яловичого фаршу, 3 булочки для сендвічів, сіль, 60 г моцарели, щіпка італійських трав, 80 г сухарній крихти, пів склянки соусу для спагетті, 90 г пармезану, перець, велике яйце, 1 с. л. олії оливи.

  • Фарш перемішується з яйцем, перцем, підготовленими сухарями, сіллю, італійськими травами.
  • На дно промасленим сковорідки викладається фарш. М’ясо покривається для спагетті соусом і тертим пармезаном. Воно готується за годиною помішуванні. Соус в сковорідці повинен загуснути.
  • З булочок для сендвічів виймається серединка. Вона заповнюється вмістом сковорідки.
  • Зверху булочки засипаються тертої моцарелою.

Закуска запікається в духовці до розплавлення сиру.

Дивіться також:  9 рецептів лобіо з червоної квасолі по-грузинськи
Прокрутка до верху