Бутерброди на швидку руку – 11 рецептів сендвічів

В духовці з яйцем

Інгредієнти: 2 скибочки чорного хліба, 2 великих сирих яйця, щіпка солі.

  • Яйця поділяються на складові.
  • Білки з сіллю збиваються до міцної піни. Зручніше за все робити це міксером на максимальній швидкості. Важливо, щоб до білку не потрапило ні краплі жовтка.
  • Хлібні скибочки розкладаються на деку, застеленому промасленим пергаментом.
  • Вони покриваються збитим яйцем.
  • В серединку заготовок викладається по жовтку.

Закуска запікається в духовій шафі 5 – 6 хвилин. Жовтки при цьому не повинні затвердіти.

Дивіться також:  Як варити пшоняну кашу на воді – 7 рецептів
Прокрутка до верху