Бутерброди з печінкою тріски — 7 рецептів приготування на святковий стіл

Бутерброди з печінкою тріски і сиром

Інгредієнти:

  • тостерний хліб;
  • консерви з печінки тріски;
  • домашній, сільський сир;
  • петрушку, кріп;
  • часник (за бажанням);
  • зерна граната.

Покрокові етапи приготування:

  • Шаткуємо дрібно зелень.
  • Розминаємо виделкою печінка тріски.
  • Сир пропускаємо через сито до отримання однорідної маси.
  • Видавлюємо через прес часник.
  • Змішуємо всі інгредієнти.
  • Хліб ріжемо трикутничками, підсушуємо.
  • Викладаємо начинку на кожен шматочок хлібної основи.
  • Прикрашаємо зернами граната.

Бутерброди з консервованої печінки тріски і помідорами

Ці бутерброди можна назвати бюджетними, а які вони смачні — пальчики оближете. Якщо для вас здаються звичайні помідори — надто простуватим інгредієнтом для святкового столу, використовуйте черрі.

Нам знадобиться:

  • 1 батон (можна отрубную булку);
  • печінка тріски;
  • пару яєць;
  • 50 гр. твердого сиру (можна плавлений сирок);
  • 2 помідора (черрі);
  • зелень.

Як готуємо

  • Варимо яйце (або яйця), охолоджуємо і тремо на дрібній тертці.
  • Розминаємо печінку. Це саме той випадок, коли масло з печінки зливати не потрібно, щоб бутерброди були соковитими.
  • Додаємо в печінку варене яйце. Шаткуємо зелень і додаємо.
  • Тремо на тертці сир і додаємо в загальну масу. (Або плавлений сирок розминаємо і додаємо).
  • Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
  • Нарізаємо батон довільними скибочками, змащуємо кожен шматок приготовленої начинкою.
  • Підсушуємо скибочки з пастою в духовці при високій температурі не більше 3-х хвилин, щоб вони стали хрусткими, але не пересохлими.
  • Нарізаємо кружечками помідори (томати черрі на 2 половинки). Викладаємо поверх кожного скибочки тонкий шматочок помідора (2 половинки чері) і прикрашаємо зеленню.

Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Трюфельне масло: застосування в кулінарії. 6 рецептів страв з трюфелевым маслом