Бутерброди з печінкою тріски і сиром
Інгредієнти:
- тостерний хліб;
- консерви з печінки тріски;
- домашній, сільський сир;
- петрушку, кріп;
- часник (за бажанням);
- зерна граната.
Покрокові етапи приготування:
- Шаткуємо дрібно зелень.
- Розминаємо виделкою печінка тріски.
- Сир пропускаємо через сито до отримання однорідної маси.
- Видавлюємо через прес часник.
- Змішуємо всі інгредієнти.
- Хліб ріжемо трикутничками, підсушуємо.
- Викладаємо начинку на кожен шматочок хлібної основи.
- Прикрашаємо зернами граната.
Бутерброди з консервованої печінки тріски і помідорами
Ці бутерброди можна назвати бюджетними, а які вони смачні — пальчики оближете. Якщо для вас здаються звичайні помідори — надто простуватим інгредієнтом для святкового столу, використовуйте черрі.
Нам знадобиться:
- 1 батон (можна отрубную булку);
- печінка тріски;
- пару яєць;
- 50 гр. твердого сиру (можна плавлений сирок);
- 2 помідора (черрі);
- зелень.
Як готуємо
- Варимо яйце (або яйця), охолоджуємо і тремо на дрібній тертці.
- Розминаємо печінку. Це саме той випадок, коли масло з печінки зливати не потрібно, щоб бутерброди були соковитими.
- Додаємо в печінку варене яйце. Шаткуємо зелень і додаємо.
- Тремо на тертці сир і додаємо в загальну масу. (Або плавлений сирок розминаємо і додаємо).
- Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
- Нарізаємо батон довільними скибочками, змащуємо кожен шматок приготовленої начинкою.
- Підсушуємо скибочки з пастою в духовці при високій температурі не більше 3-х хвилин, щоб вони стали хрусткими, але не пересохлими.
- Нарізаємо кружечками помідори (томати черрі на 2 половинки). Викладаємо поверх кожного скибочки тонкий шматочок помідора (2 половинки чері) і прикрашаємо зеленню.
Приємного всім апетиту!