Рецепт запікання в рукаві
Точно також готується м’ясо в рукаві. Нашпигованное і оброблене спеціями шматок поміщається в рукав, далі його потрібно добре зав’язати і відправити дбати. Якщо любите натуральне м’ясо, то, діставши з рукава, просто покладіть під невеликий прес остигати. Потім нарізайте шматочками. Якщо ж хочете красиву скоринку, то можна, розрізавши пакет незадовго до готовності, підрум’янити верх шматка до бронзового відтінку.
Готуємо варену шинку з свинини
До речі, цей же простий спосіб приготування ароматної буженини по-домашньому можна використовувати і при відварювання м’яса у воді. Виходить дивовижно натуральний смак. Для цього великий шматок пергаментного паперу розстелити, на нього укласти нашпиговану свинину з часником, лаврушкой і перцем, добре загорнути пергамент і міцно обв’язати нитками. Далі опустити в підсолений окріп і варити до готовності — приблизно годину-півтора в залежності від маси.
Дістати, дати обтечь, покласти на холод під гніт. Розгортати перед вживанням. Смачне, ароматне, натуральне страва готова!