Буженина в домашніх умовах зі свинини – 10 рецептів

Як приготувати буженину в мультиварці?

Буженина готується в мультиварці зовсім просто, а за смаком перевершує будь магазинний м’ясний продукт.

Для приготування потрібно:

  • півтора кг свинини;
  • суміш спецій — по чайній ложці майорану, порошку гірчиці, по половинці ч. л. перцю чорного, червоного і паприки;
  • маринад для буженини — 2 літра води, сіль за смаком, перець горошком запашний, пару лаврових листочків, 3 зубці часнику.

Технологія:

  • Маринад закип’ятити, остудити. У нього покласти м’ясо і тримати три дні, якщо шматок великий, для малого — часу піде менше.
  • Періодично перевертаючи м’ясо, дивитися, щоб вбирало в себе рідину. Великий шматок краще нашпигувати шприцом.
  • Просолене м’ясо дістати, підсушити і обваляти в суміші приправ і спецій. Відкласти ще на пару годин.
  • Покласти шматок в каструлю і готувати в режимі гасіння дві години.
Дивіться також:  Гарбузова каша в мультиварці – 5 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху