Як приготувати буженину в мультиварці?
Буженина готується в мультиварці зовсім просто, а за смаком перевершує будь магазинний м’ясний продукт.
Для приготування потрібно:
- півтора кг свинини;
- суміш спецій — по чайній ложці майорану, порошку гірчиці, по половинці ч. л. перцю чорного, червоного і паприки;
- маринад для буженини — 2 літра води, сіль за смаком, перець горошком запашний, пару лаврових листочків, 3 зубці часнику.
Технологія:
- Маринад закип’ятити, остудити. У нього покласти м’ясо і тримати три дні, якщо шматок великий, для малого — часу піде менше.
- Періодично перевертаючи м’ясо, дивитися, щоб вбирало в себе рідину. Великий шматок краще нашпигувати шприцом.
- Просолене м’ясо дістати, підсушити і обваляти в суміші приправ і спецій. Відкласти ще на пару годин.
- Покласти шматок в каструлю і готувати в режимі гасіння дві години.