Буженина в домашніх умовах зі свинини – 10 рецептів

Святкова буженина в медовій глазурі

Вид цієї страви дійсно ошатний, смак теж неймовірний! За рахунок меду буженина набуває ніжний оксамитовий присмак.

На кілограм м’яса береться:

  • жменя зубків часнику;
  • по парі ложок рослинного масла і соєвого соусу;
  • ложка меду;
  • перець мелений і сіль.

Свинячу вирізку або окіст обсушити, натерти перцем і сіллю, нашпигувати смужками часнику і полити соєвим соусом. Після цього промазати шматок рідким медом і, вкривши харчовою плівкою, залишити на пару годин промаринуватися.

Далі на деко або у форму викласти м’ясо. Спочатку на сильному, а потім на середньому вогні запікати години півтори. На стіл буженину подають охолодженою.

Дивіться також:  Ліниві пельмені — 6 рецептів
Прокрутка до верху