Ледачі деруни з фаршем на сковороді
Якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування, але любите білоруське страва, то деруни з фаршем і картоплею можна приготувати за прискореним, ледачому варіанту. Повірте, страва виходить дуже смачним.
Інгредієнти:
- сметана – 220 мл;
- картопля – 13 бульб;
- сіль;
- цибуля – 1 шт.;
- перець чорний;
- яйце – 1 шт.;
- кріп – 50 г;
- фарш – 650 р.
Приготування:
- Натерти картоплю. Можна скористатися комбайном.
- Рідину віджати.
- Змішати з фаршем.
- Порубати зелень. Відправити в масу.
- Залити сметаною.
- Поперчити.
- Залити яйце.
- Нашаткувати цибулю. Покласти у фарш.
- Підсолити. Розмішати.
- Розжарити сковороду.
- Залити масло.
- Змочити руки.
- Набрати тісто. Сформувати кульки. Помістити в сковороду.
- Обсмажити.
- Помістити заготовки у форму.
- Накрити кришкою.
- Запекти в духовій шафі.
- Потрібно 2/3 години і температура 200 гр.