Чаклуни з картоплі з фаршем – 7 рецептів приготування

Ледачі деруни з фаршем на сковороді

Якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування, але любите білоруське страва, то деруни з фаршем і картоплею можна приготувати за прискореним, ледачому варіанту. Повірте, страва виходить дуже смачним.

Інгредієнти:

  • сметана – 220 мл;
  • картопля – 13 бульб;
  • сіль;
  • цибуля – 1 шт.;
  • перець чорний;
  • яйце – 1 шт.;
  • кріп – 50 г;
  • фарш – 650 р.

Приготування:

  • Натерти картоплю. Можна скористатися комбайном.
  • Рідину віджати.
  • Змішати з фаршем.
  • Порубати зелень. Відправити в масу.
  • Залити сметаною.
  • Поперчити.
  • Залити яйце.
  • Нашаткувати цибулю. Покласти у фарш.
  • Підсолити. Розмішати.
  • Розжарити сковороду.
  • Залити масло.
  • Змочити руки.
  • Набрати тісто. Сформувати кульки. Помістити в сковороду.
  • Обсмажити.
  • Помістити заготовки у форму.
  • Накрити кришкою.
  • Запекти в духовій шафі.
  • Потрібно 2/3 години і температура 200 гр.
Дивіться також:  Гарячі бутерброди на сковороді — 9 рецептів приготування на швидку руку
Прокрутка до верху