Чебуреки з фаршем на сковороді – 10 простих рецептів соковитих хрумких чебуреків з бульбашками

Чебуреки з фаршем на сковороді – це апетитна та ситна страва, яка сподобається любителям м’яса та тонкого тіста, приготованого своїми руками з усією любов’ю та турботою. Чебуреки можна приготувати на сковороді, обсмажуючи їх із двох боків до золотистої скоринки та готовності начинки. Фарш для чебуреків можна зробити з телятини, яловичини чи свинини, додавши цибулю, часник, спеції та зелень. Після обсмажування чебуреки можна посипати сиром і подавати гарячими з овочевим салатом або зеленою цибулею. Однак і після остигання страва не втрачає своїх смакових характеристик та соковитої текстури. Ця страва ідеально підійде для обіду чи вечері, а також для живильного перекушування під час роботи чи навчання. Обов’язково спробуйте приготувати самі чебуреки, і ви назавжди відмовитеся від магазинних напівфабрикатів – гарантовано!

Соковиті чебуреки з фаршем на сковороді в домашніх умовах

Соковиті чебуреки з фаршем на сковороді в домашніх умовах – це класична страва, яку можна легко приготувати самому. Смажений на сковороді хрусткий лист тесту, наповнений соковитим фаршем, стане чудовим вибором для вечері або перекушування. Поєднання запашного м’ясного фаршу з легким тестом приверне всіх членів сім’ї. Подавайте чебуреки із соусом або сметаною для насиченого смаку.

Інгредієнти:

12 шт.

  • Мука – 500 гр.
  • Окріп – 250 мл.
  • Сіль – 1,5 ч.л.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля зелена – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати соковиті чебуреки з фаршем на сковороді? Підготовляємо продукти, перераховані вище, та викладаємо їх на робочий стіл.

Розчиняємо чайну ложку солі в окропі.

Переливаємо окріп у глибоку ємність, туди ж просіюємо борошно і наливаємо 3 столові ложки олії – перемішуємо ложкою.

Продовжуємо замішувати тісто руками і збираємо в кулю, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин для набухання клейковини.

Тим часом змішуємо фарш із рубаною цибулею, чорним перцем та сіллю.

Тісто, що відпочило, ділимо на 12-14 сегментів, злегка вимішуємо кожен сегмент і скачуємо колобки. Знову прикриваємо плівкою та засікаємо 10 хвилин.

Далі шматочки тіста розкочуємо в максимально тонкі коржики, трохи відступаючи від краю і викладаємо шар фаршу.

Накриваємо начинку вільним краєм, притискаємо пальцями, потім зубчиками вилки.

Розжарюємо достатню кількість олії та підрум’янюємо чебуреки по 2-3 хвилини з кожного боку.

Чебуреки із фаршем на сковороді готові! До столу подаємо у поєднанні з кетчупом і насолоджуємося. Смачного!

Хрумкі чебуреки з фаршем на окропі з бульбашками

Хрумкі чебуреки з фаршем на окропі з бульбашками – це незвичайний спосіб приготування цієї апетитної страви, однак, дуже вдалий. При жарінні в киплячому маслі чебуреки набувають особливої ​​рум’яності і легкості. Для появи бульбашок на поверхні під час теплової обробки напівфабрикати слід поливати киплячим маслом зі сковорідки.

Час приготування – 55 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Мука – 500 гр.
  • Окріп – 180 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – ​​3 ст.л. + для смаження.
  • Фарш м’ясний – 300 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 50 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Починаємо з тіста: борошно, що просіює, висипаємо в об’ємну миску і вливаємо окріп з рослинною олією, злегка підсолюємо і перемішуємо ложкою до вбирання вологи, потім вимішуємо руками кілька хвилин і укладаємо в пакет. Залишаємо на робочій поверхні «відпочити».
  2. Для начинки до фаршу натираємо на тертці очищену головку цибулі, всипаємо сіль і перець – добре перемішуємо складові.
  3. Підливаємо до фаршу трохи води та знову активно розмішуємо.
  4. Тісто скочуємо в джгут і розрізаємо на шматочки однакового розміру та ваги.
  5. Кожен сегмент розгортаємо в тонкий круглий пласт, викладаємо столову ложку начинки та розподіляємо так, як показано на фото.
  6. Випустивши повітря, скріплюємо краї і викладаємо напівфабрикати на сковороду з розігрітою олією.
  7. На помірному вогні підрум’янюємо чебуреки з двох сторін і промокуємо паперовими рушниками, видаляючи зайвий жир. До столу подаємо у теплому вигляді. Смачного!
Дивіться також:  Тісто для піци - 10 рецептів у домашніх умовах

Прості чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді

Прості чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді – це швидкий та легкий спосіб приготування цієї популярної страви. Загорнутий у лаваш соковитий фарш можна швидко посмажити на сковороді до золотистої скоринки. Простота та доступність інгредієнтів роблять цей рецепт ідеальним рішенням для швидкого обіду. Подавайте гарячі чебуреки з овочевим салатом чи сметаною.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порцій – 8.

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 листа
  • Фарш м’ясний – 250 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 3 ст.л.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

  1. Вказану кількість фаршу викладаємо в миску з високими бортами.
  2. Додаємо рубану цибулю, улюблені приправи та сіль – добре перемішуємо.
  3. Лаваш розрізаємо на прямокутники та округляємо краї, зрізуючи зайве.
  4. На одну половину листа викладаємо та розмазуємо частину начинки.
  5. Промазуємо краї водою та скріплюємо половинки.
  6. Обсмажуємо заготовки на розігрітій олії до утворення характерної скоринки.
  7. Не чекаючи остигання подаємо до столу і насолоджуємося. Смачного!

Як приготувати домашні чебуреки з курячим фаршем

Як приготувати домашні чебуреки з курячим фаршем – це здоровий та менш калорійний варіант класичного рецепту. Курячий фарш, збагачений спеціями, надає чебурекам неповторного смаку і неймовірної соковитості. Легке тісто та ніжне м’ясо забезпечать стравою збалансованість.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порцій – 3-4.

Інгредієнти:

  • Мука – 340 гр.
  • Вода – 180 мл.
  • Олія – ​​30 мл. + для смаження.
  • Сіль за смаком
  • Філе куряче / фарш курячий – 220 гр.
  • Сметана 20% – 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Приправа для курки – до смаку.

Процес приготування:

  1. У робочу ємність просіюємо муку|борошно| і вливаємо воду, а також 30 мілілітрів рослинної олії.
  2. Змішуємо компоненти ложкою, а потім кілька хвилин вимішуємо на робочій поверхні, «припудреною» мукою.
  3. Для начинки дрібно рубаємо очищену цибулю та куряче філе, якщо у вас готовий фарш, то просто перемішуємо продукт із цибулею.
  4. Доповнюємо начинку приправою, сіллю та сметаною.
  5. Відщипуємо від тіста невеликі шматочки і розкочуємо в тонке коло, на одну половину викладаємо курку, накриваємо вільним краєм і щільно скріплюємо.
  6. Смажимо на олії по 2-3 хвилини з кожного боку, вогонь – середній.
  7. Видаляємо зайву олію серветками та подаємо. Смачного!

Капустяні чебуреки з фаршем на сковороді

Капустяні чебуреки з фаршем на сковороді – це смачна та ароматна страва, яка сподобається всій родині, а також справить приємне враження на гостей. Соковитий фарш, обсмажений у соковитих листках капусти, забезпечить чебурекам неповторну хрустинку і чарівний аромат.

Час приготування – 1 год. 20 хв.

Час приготування – 20-30 хв.

Порції – 9 прим.

Інгредієнти:

  • Капуста – 900 гр.
  • Фарш м’ясний – 450 грн.
  • Яйце – 4 шт.
  • Мука – 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Акуратно відокремлюємо листи від качана і заливаємо окропом на півгодини.
  2. Паралельно займаємося начинкою: об’єднуємо фарш із подрібненою цибулею та сіллю.
  3. Додаємо одне куряче яйце і старанно перемішуємо.
  4. Зрізаємо тверду частину з листом і формуємо заготовки: на половину кожного листочка викладаємо м’ясо, накриваємо та притискаємо.
  5. Занурюємося в кляр із збитих яєць та борошна.
  6. У сковороду наливаємо і прогріваємо олію, смажимо на середньому вогні близько 3 хвилин з двох сторін.
  7. Подаємо до столу «з запалу, із жару» і відразу ж знімаємо пробу. Смачного!
Дивіться також:  Панкейки на кефірі – 10 рецептів приготування пишних панкейків на сковороді в домашніх умовах

Чебуреки з начинкою з фаршу та цибулі на сковороді

Чебуреки з начинкою з фаршу та цибулі на сковороді – це пікантна страва з ароматним запахом цибулі. Соковитий фарш, змішаний з дрібно нарізаною цибулею, надасть страві неповторного смаку. Обсмажені на сковороді чебуреки стануть чудовим вибором для вечері чи перекушування. Подавайте гарячі чебуреки з гострим соусом чи маринованими огірками.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порцій – 12.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Мука – 400 гр.
  • Окріп – 200 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 100 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

  1. Починаємо з тіста: борошно, що просіює, висипаємо в глибоку чашу і в центрі робимо поглиблення, вливаємо окріп, рослинне масло, солимо і перемішуємо.
  2. Продовжуємо замішувати тісто до гладкості і поміщаємо грудку в чашу, промащену олією. Залишаємо під рушником на 30 хвилин.
  3. Для начинки до фаршу викладаємо рубану цибулю, солимо і перчимо. Перемішуємо, поступово вливаючи воду. Накриваємо та ставимо на полицю холодильника на півгодини.
  4. Ділимо тісто на 12 шматочків, кожен розкочуємо в тонкий коржик. На одну половинку викладаємо начинку і накриваємо іншою, щільно защипуємо краї.
  5. Смажимо заготовки на розпеченій рослинній олії до утворення апетитної скоринки та бульбашок. Смачного!

Соковиті чебуреки на кефірі з фаршем

Соковиті чебуреки на кефірі з фаршем – це ситна та ніжна страва, яка чудово доповнить ваш обід чи вечерю. Кефір у тесті додасть чебурекам м’яку та пористу текстуру. Насичений смак м’ясного фаршу підкреслить легкість та легкість тіста, приготованого своїми руками.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 25-30 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст.
  • Яйце – 3 шт.
  • Кефір – 0,5 ст.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Свинина – 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода – 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

  1. Свинину і очищену цибулю пропускаємо через дрібні грати м’ясорубки, приправляємо і ретельно перемішуємо, додавши 2 столові ложки холодної води.
  2. В іншій ємності розбиваємо яйце, вводимо кефір, сметану і сіль.
  3. Жменями підсипаємо борошно, що просіює, і замішуємо тісто, даємо «відпочити» 20-30 хвилин.
  4. Відщипуємо від основи невеликі сегменти і розкочуємо в тонкі круглі коржики, на одну половину викладаємо 1-2 столові ложки фаршу.
  5. Накриваємо вільним краєм, скріплюємо та зрізаємо надлишки тіста.
  6. Викладаємо напівфабрикати на дно розпеченої сковороди з олією та обсмажуємо до золотистості.
  7. Промокуємо паперовими рушниками і відразу ж подаємо до столу. Смачного!

М’ясні чебуреки із пухирчастого тіста з горілкою

М’ясні чебуреки із пухирчастого тіста з горілкою – це незвичайний спосіб створення легкої та пухнастої текстури біля страви. Додавання міцного алкоголю в тісто забезпечить хрумку скоринку і повітряний внутрішній вміст чебуреків. Соковитий м’ясний фарш усередині тіста створить насичений та пікантний смак страви.

Час приготування – 50 хв.

Час приготування – 20-25 хв.

Порцій – 3-4.

Інгредієнти:

  • Мука – 550 гр.
  • Горілка – 1 ст.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л. + для смаження.
  • Свинина – 300 гр.
  • Вода – 200 мл. + 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. У ємність з високими борти просіюємо борошно, засипаємо біля чайної ложки солі – заважаємо.
  2. Підливаємо воду, горілку та олію у зазначених пропорціях.
  3. Вимішуємо тісто до гладкості та однорідності, залишаємо під рушником на 15 хвилин для набухання клейковини та додаткової пружності.
  4. М’ясо і скибочки цибулі подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки, солимо і перчимо, додаємо пару столових ложок води і добре перемішуємо.
  5. Відокремлюємо від тіста невеликі шматочки і розкочуємо в тонкі кола, на один бік викладаємо начинку та розмазуємо, як показано на фото.
  6. Накриваємо фарш вільним краєм і щільно скріплюємо половинки, викладаємо чебуреки на сковорідку з великою кількістю олії та готуємо на помірному полум’ї по 2-3 хвилини з кожного боку.
  7. Не чекаючи остигання подаємо до столу і насолоджуємося. Готуйте та отримуйте задоволення!
Дивіться також:  Кекс у хлібопічці - 10 простих і смачних рецептів приготування

Чебуреки з фаршем та сиром на сковороді в домашніх умовах

Чебуреки з фаршем і сиром на сковороді в домашніх умовах – це витончена страва з неповторним смаком і чарівним ароматом, який заповнить все ваше житло ще в процесі теплової обробки. Смаження на сковороді надасть чебурекам хрумку скоринку, а сир розплавиться, роблячи начинку ще соковитішою. Подавайте гарячі чебуреки із зеленню або гострим соусом для яскравого смаку.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Вода – 0,5 ст.
  • Сіль – 0,5 ч.л. + 0,5 ч.л.
  • Борошно – 1,5-2 ст.
  • М’ясо – 200 грн.
  • Сир твердих сортів – 60 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 0,25 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

  1. Все необхідне викладаємо на стіл та приступаємо.
  2. У миску наливаємо воду та всипаємо сіль.
  3. Перемішуємо та просіюємо борошно.
  4. Компоненти змішуємо та замішуємо пружне, але еластичне тісто.
  5. Для начинки подрібнюємо м’ясо та цибулю будь-яким зручним способом, солимо, перчимо і перемішуємо.
  6. За допомогою терки з великими отворами подрібнюємо сир.
  7. Поділяємо основу на невеликі шматочки.
  8. Кожен сегмент розкочуємо в тонкий коржик і розподіляємо, з одного боку, фарш, посипаємо сирною стружкою.
  9. Защипнувши краї, викладаємо в сковорідку з розпеченою олією і обсмажуємо на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку.
  10. До столу подаємо у гарячому вигляді та негайно дегустуємо. Смачного!

Соковиті та хрумкі чебуреки з фаршем та грибами на сковороді

Соковиті та хрумкі чебуреки з фаршем та грибами на сковороді – це незвичайне поєднання інгредієнтів, яке надає страві особливого аромату та смаку. Додавання смажених грибів до м’ясного фаршу надасть чебурекам оригінальності та легкої пікантності. Хрумка скоринка і соковита начинка зроблять чебуреки ідеальним вибором для обіду або вечері.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Мука – 450-500 гр.
  • Вода – 200 мл.
  • Олія – ​​1 ст.л. + для смаження.
  • Свинина – 250 гр.
  • Печериці – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль за смаком.
  • Приправи – до смаку.

Процес приготування:

  1. У ємність, зручну для змішування, відправляємо борошно, що просіює, і чайну ложку солі.
  2. Вливаємо воду та столову ложку рослинної олії.
  3. Замішуємо тісто, збираємо в кульку і накриваємо серветкою. Даємо спокій на 15 хвилин.
  4. Слайси грибів підрум’янюємо на олії 4-5 хвилин, злегка солимо і приправляємо.
  5. Скибочки свинини та цибулі, а також печериці, кріп та спеції пробиваємо в блендері до однорідної консистенції.
  6. «Тісто, що відпочило», розділяємо на 6-7 шматків і розкочуємо в тонкі круглі пласти.
  7. На одну частину основи викладаємо одну-дві столові ложки начинки та накриваємо, щільно защипуємо краї.
  8. Смажимо чебуреки на розпеченій олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
  9. Перед подачею видаляємо надлишки олії серветкою і трапезуємо. Готуйте та отримуйте задоволення!