Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Запікаємо з овочами

Рецепт запікання з овочами здивує простотою виконання при неймовірно смачне і красивому результаті, який виходить з таких продуктів:

  • риба – 1 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сир – 200 г;
  • вершкове і підсолене масло – 50 г;
  • майонез – 100 мл;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Натерта морква і порізаний півкільцями цибулю пассеруются 10 хвилин і остуджувати.
  • З риби готується філе і ділиться на порційні шматочки, які солятся і приправляється.
  • Шматочки викладаються у форму для запікання шкірою вниз і покриваються цибульно-морквяної масою, сирної стружкою.
  • Перед відправкою в розігріту до 200 °C піч на 30 хвилин на кожен шматок викладається трохи вершкового масла й майонезу.
Дивіться також:  Як солити ікру форелі в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху