Запікаємо з овочами
Рецепт запікання з овочами здивує простотою виконання при неймовірно смачне і красивому результаті, який виходить з таких продуктів:
- риба – 1 шт.;
- морква – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сир – 200 г;
- вершкове і підсолене масло – 50 г;
- майонез – 100 мл;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Натерта морква і порізаний півкільцями цибулю пассеруются 10 хвилин і остуджувати.
- З риби готується філе і ділиться на порційні шматочки, які солятся і приправляється.
- Шматочки викладаються у форму для запікання шкірою вниз і покриваються цибульно-морквяної масою, сирної стружкою.
- Перед відправкою в розігріту до 200 °C піч на 30 хвилин на кожен шматок викладається трохи вершкового масла й майонезу.