Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Як приготувати з картоплею

Риба з картоплею швидко готується, виглядає нарядно, виручає, коли немає часу на оформлення.

Для виконання рецепта необхідні:

  • ½ Кг риби;
  • стільки ж картоплі;
  • 100 г сиру;
  • 150 мл молока;
  • шматочок масла вершкового;
  • 2 яйця;
  • сіль і перець.

У процесі створення:

  • З риби готується філе з очищеної шкірою, яке викладається на змащений маслом деко, солиться і приправляється.
  • Очищена картопля нарізати пластинками, які укладаються на філейні частини у вигляді луски.
  • З молока і яєць збивається соус для заливки риби.
  • Випікається страва до 30-40 хвилин.
  • За 5 хвилин до готовності рибний делікатес посипається сирної стружкою.
Дивіться також:  Курка по-китайськи – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху