Як приготувати з картоплею
Риба з картоплею швидко готується, виглядає нарядно, виручає, коли немає часу на оформлення.
Для виконання рецепта необхідні:
- ½ Кг риби;
- стільки ж картоплі;
- 100 г сиру;
- 150 мл молока;
- шматочок масла вершкового;
- 2 яйця;
- сіль і перець.
У процесі створення:
- З риби готується філе з очищеної шкірою, яке викладається на змащений маслом деко, солиться і приправляється.
- Очищена картопля нарізати пластинками, які укладаються на філейні частини у вигляді луски.
- З молока і яєць збивається соус для заливки риби.
- Випікається страва до 30-40 хвилин.
- За 5 хвилин до готовності рибний делікатес посипається сирної стружкою.