Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Варіант запікання під сирною скоринкою

Родзинкою страви є хрустка скоринка, що надає рибі ще більше апетитності.

Для створення кулінарного шедевру необхідні:

  • 500 г лосося;
  • 50 г хлібних крихт;
  • 40 г пармезану;
  • сік і цедра ½ лимона;
  • оливкова олія, сіль, перець і зелень.

Етапи приготування:

  • Очищена риба поділяється на порційні шматки, солиться, перчится і викласти на деко.
  • З натертого сиру, хлібних крихт, лимонного соку і цедри, оливкової олії, подрібненої зелені готується соус, яким покривається риба.
  • Блюдо випікається 15 хвилин при температурі 200°C.
Дивіться також:  Ковбаса краківська – 3 рецепта виготовлення в домашніх умовах
Прокрутка до верху