Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Червона риба «під шубою», запечена в духовці

Смачну рибну страву під овочевий «шубою» відрізняється поживністю і ситністю.

Готується з наступного продуктового набору:

  • філе – 500 г;
  • картопля – 500 г;
  • морква – 200 г;
  • цибуля – 200 г;
  • сметана і майонез – 50 мл;
  • сік лимона, сіль, перець.

Спосіб підготовки полягає у виконанні наступних дій:

  • Філе викласти у вогнетривку форму, солиться і взбрызгивается лимонним соком.
  • Зі сметани і майонезу готується соус.
  • На філе викласти терта морква, яка покривається ½ сметанно-майонезній заправки.
  • Далі розподіляються пластини картоплі, які солятся і перчатся.
  • Останнім шаром викладаються цибульні кільця і покриваються залишилися соусом.
  • Запікання здійснюється протягом 45 хвилин при температурі 190°C.
Дивіться також:  Рисова каша з гарбузом – рецепти на молоці та воді
Прокрутка до верху