Червона риба «під шубою», запечена в духовці
Смачну рибну страву під овочевий «шубою» відрізняється поживністю і ситністю.
Готується з наступного продуктового набору:
- філе – 500 г;
- картопля – 500 г;
- морква – 200 г;
- цибуля – 200 г;
- сметана і майонез – 50 мл;
- сік лимона, сіль, перець.
Спосіб підготовки полягає у виконанні наступних дій:
- Філе викласти у вогнетривку форму, солиться і взбрызгивается лимонним соком.
- Зі сметани і майонезу готується соус.
- На філе викласти терта морква, яка покривається ½ сметанно-майонезній заправки.
- Далі розподіляються пластини картоплі, які солятся і перчатся.
- Останнім шаром викладаються цибульні кільця і покриваються залишилися соусом.
- Запікання здійснюється протягом 45 хвилин при температурі 190°C.