Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Стейк з риби

Відмінну страву для званого вечора, коли близькі друзі вирішили посидіти в теплій компанії з пляшкою вина.

Для виконання кулінарного рецепту знадобиться:

  • 600 г стейків;
  • 40 г імбиру;
  • лимон;
  • 50 мл рослинного масла;
  • розмарин, перець, сіль.

Щоб приготувати соковиту закуску з риби:

  • Форма вистилається фольгою з запасом для загортання риби.
  • На фольгу викладаються розмарин і подрібнений корінь імбиру, які служать подушкою для подсоленных і присипаних перцем стейків.
  • Кожен шматочок рибного м’яса покривається кружечком лимона і взбрызгивается маслом, після чого страва загортається в фольгу.
  • Рибний делікатес готується 20 хвилин при температурі 200°C.
Дивіться також:  Шашлик на кефірі з свинини і курки – 9 рецептів
Прокрутка до верху