Стейк з риби
Відмінну страву для званого вечора, коли близькі друзі вирішили посидіти в теплій компанії з пляшкою вина.
Для виконання кулінарного рецепту знадобиться:
- 600 г стейків;
- 40 г імбиру;
- лимон;
- 50 мл рослинного масла;
- розмарин, перець, сіль.
Щоб приготувати соковиту закуску з риби:
- Форма вистилається фольгою з запасом для загортання риби.
- На фольгу викладаються розмарин і подрібнений корінь імбиру, які служать подушкою для подсоленных і присипаних перцем стейків.
- Кожен шматочок рибного м’яса покривається кружечком лимона і взбрызгивается маслом, після чого страва загортається в фольгу.
- Рибний делікатес готується 20 хвилин при температурі 200°C.