Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток

З печінкою тріски

Тарталетки з начинкою з рибного консервованого продукту — данина традиційної кухні Росії в сучасному оформленні.

Список компонентів:

  • яйця — 2 шт.;
  • сир — 50 г;
  • свіжа сметана — 50 г;
  • майонез — 50 г;
  • огірки мариновані (солоні) — 2 шт.;
  • печінка тріски — 300 р.

Приготування:

  • Відварюємо круто яйця, охолоджуємо, звільняємо від шкаралупи, шаткуємо у формі маленьких кубиків. Аналогічним чином нарізаємо очищені від шкірки огірки.
  • Дістаємо печінка з банки, з допомогою виделки ретельно розминаємо продукт.
  • Викладаємо всі підготовлені компоненти в зручну чашу, приправляємо сіллю і перцем, заливаємо соусом із сполученого майонезу зі сметаною. Стежимо за тим, щоб салат не вийшов рідким. Нам потрібно начинка густої консистенції.
  • Наповнюємо кошики масою, посипаємо сирної стружкою, розміщуємо на плоскому блюді. Прикрашаємо, проявивши творчу фантазію.

Начинка з печінкою тріски не тільки надає страві апетитний вигляд, але наділяє його поживними і корисними властивостями.

Дивіться також:  Качка в мультиварці – 8 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху