З печінкою тріски
Тарталетки з начинкою з рибного консервованого продукту — данина традиційної кухні Росії в сучасному оформленні.
Список компонентів:
- яйця — 2 шт.;
- сир — 50 г;
- свіжа сметана — 50 г;
- майонез — 50 г;
- огірки мариновані (солоні) — 2 шт.;
- печінка тріски — 300 р.
Приготування:
- Відварюємо круто яйця, охолоджуємо, звільняємо від шкаралупи, шаткуємо у формі маленьких кубиків. Аналогічним чином нарізаємо очищені від шкірки огірки.
- Дістаємо печінка з банки, з допомогою виделки ретельно розминаємо продукт.
- Викладаємо всі підготовлені компоненти в зручну чашу, приправляємо сіллю і перцем, заливаємо соусом із сполученого майонезу зі сметаною. Стежимо за тим, щоб салат не вийшов рідким. Нам потрібно начинка густої консистенції.
- Наповнюємо кошики масою, посипаємо сирної стружкою, розміщуємо на плоскому блюді. Прикрашаємо, проявивши творчу фантазію.
Начинка з печінкою тріски не тільки надає страві апетитний вигляд, але наділяє його поживними і корисними властивостями.