З вершковим сиром і червоною рибою
Коли в нашому розпорядженні є червона риба смачна, питання про те, чим можна начинити тарталетки, не виникає.
Склад продуктів:
- сьомга солона — 300 г;
- сир вершковий — 350 г;
- зубок часнику;
- тарталетки — 12 шт.;
- кріп.
Порядок приготування:
- Подрібнюємо зелень, пропускаємо через прес зубок часнику.
- Відокремлюємо від шматка слабосоленої сьомги 50 г, решту нарізаємо гострим ножем на маленькі шматочки.
- З’єднуємо в чаші кріп, вершковий сир, часник і рибу. Приправляємо сіллю і перцем, ретельно перемішуємо складу.
- Наповнюємо отриманою сумішшю кондитерський шприц/мішок. При їх відсутності використовуємо щільний пакет, зрізавши один куточок. Відсаджуємо частина маси на підготовлені мініатюрні салатниці.
- Залишену частину сьомги поділяємо на тонкі пласти, звертаємо рулетиками, розправляємо з одного боку у формі пелюсток троянд. Прикрашаємо кожну «ємність» виготовленим рибним бутоном, злегка вдавлюючи в ніжну начинку.
Тарталетки з вершковим сиром і червоною рибою — унікальна паличка-виручалочка до сніданків або візитів несподіваних гостей.