Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток

З грибами і ананасами

Незвичне поєднання спорових організмів і тропічного фрукта в начинці для тарталеток зробить справжній кулінарний фурор!

Перелік інгредієнтів:

  • печериці — 300 г;
  • ананаси консервовані — 1 банка;
  • цибулина;
  • яйце;
  • сметана — 100 г;
  • олія (оливкова і вершкове) — по 20 р;
  • зелень.

Приготування:

  • Звільняємо цибуля від лушпиння, дрібно шаткуємо, пасеруємо в соняшниковій олії до м’якого стану. Додаємо нарізані невеликими шматочками гриби, обсмажуємо до повного випаровування рідини, появи на грибах рум’яної скоринки. Не забуваємо перемішувати їжу, щоб вона не підгоріла.
  • Охолоджуємо відварене круто яйце, очищаємо від шкаралупи, також дрібно нарізаємо.
  • Виймаємо з банки скибочки ананасів, рубаємо маленькими кубиками, кілька кружалець залишаємо для декору.
  • З’єднуємо підготовлені компоненти в одній посуді, додаємо подрібнений кріп, приправляємо сіллю, перцем і сметаною. Ретельно перемішуємо складу.
  • Наповнюємо тарталетки начинкою, прикрашаємо кожну порцію тонкою скибочкою ананаса.

Смачна їжа викликає приємні почуття, вишукане оформлення страви — естетичну насолоду!

Дивіться також:  Як запекти курку в духовці? 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху