З грибами і ананасами
Незвичне поєднання спорових організмів і тропічного фрукта в начинці для тарталеток зробить справжній кулінарний фурор!
Перелік інгредієнтів:
- печериці — 300 г;
- ананаси консервовані — 1 банка;
- цибулина;
- яйце;
- сметана — 100 г;
- олія (оливкова і вершкове) — по 20 р;
- зелень.
Приготування:
- Звільняємо цибуля від лушпиння, дрібно шаткуємо, пасеруємо в соняшниковій олії до м’якого стану. Додаємо нарізані невеликими шматочками гриби, обсмажуємо до повного випаровування рідини, появи на грибах рум’яної скоринки. Не забуваємо перемішувати їжу, щоб вона не підгоріла.
- Охолоджуємо відварене круто яйце, очищаємо від шкаралупи, також дрібно нарізаємо.
- Виймаємо з банки скибочки ананасів, рубаємо маленькими кубиками, кілька кружалець залишаємо для декору.
- З’єднуємо підготовлені компоненти в одній посуді, додаємо подрібнений кріп, приправляємо сіллю, перцем і сметаною. Ретельно перемішуємо складу.
- Наповнюємо тарталетки начинкою, прикрашаємо кожну порцію тонкою скибочкою ананаса.
Смачна їжа викликає приємні почуття, вишукане оформлення страви — естетичну насолоду!