Чим начинити тарталетки – 12 простих рецептів смачної начинки для тарталеток

Тарталетки з начинкою з сьомги і сиру

Прекрасний варіант витонченої закуски для романтичної вечері, на фуршетний або святковий стіл.

Необхідні компоненти:

  • слабосолона сьомга (рожева) — 150 г;
  • зубок часнику;
  • сирна маса — 200 г;
  • зелень.

Для тіста:

  • яйце;
  • масло вершкове 100 г;
  • борошно просеянная — 220 р.

Приготування страви:

  • Поміщаємо в сирну масу нарубану зелень. Для додання пікантного смаку додаємо подрібнений зубок часнику, ретельно перемішуємо складу, або розбиваємо блендером.
  • Можна купити готові тарталетки. Однак домашні кошики незрівнянно краще! З’єднуємо борошно з охолодженими кубиками масла до отримання крихти. Вбиваємо свіже яйце, робимо заміс еластичного тіста, формуємо з нього кулю, загортаємо у плівку, відправляємо на годину в холодильник.
  • Розкачуємо колобок шаром товщиною до 2 мм, вирізаємо кружечки, покласти в фігурні формочки. Притискаючи тісто до гофрованим бортикам, відправляємо на 15 хвилин у піч (190 °C).
  • Наповнюємо дозатор кулінарний сирною масою, викладаємо начинку в остиглі кошики. Сьомгу поділяємо на тонкі пласти, нанизуємо скибочки на дерев’яні шпажки. Зміцнюємо «червоні вітрила» в кожній порції, прикрашаємо гілочкою кропу.

Все вийшло швидко і геніально просто!

Дивіться також:  В’ялене м’ясо – 6 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху