З консервованим тунцем
Смачні і корисні тарталетки на закуску — неперевершені страви з готових рибних продуктів.
Склад інгредієнтів:
- банку тунця;
- майонез — 30 г;
- яйця — 2 шт.;
- сирок плавлений;
- зелень;
- тарталетки — до 14 шт.
Спосіб приготування:
- Відварюємо яйця круто, помістивши їх у холодну воду. Щоб уникнути тріщин трохи солимо рідина. Охолоджуємо продукт, очищаємо від шкаралупи, крупно натираємо.
- Виймаємо рибу з банки, видаляємо кістки, також подрібнюємо на тертці, або розминаємо виделкою.
- З’єднуємо тунця з яєчним складом, заправляємо майонезом, улюбленими спеціями, ретельно перемішуємо.
- Наповнюємо кошики апетитною начинкою. Для отримання закінченого смаку поміщаємо вироби на деко, відправляємо на 15 хвилин у духовку, нагріту до 200 °C.
Запечені тарталетки з консервованим тунцем будуть особливо гарні, якщо кожну порцію до відправки в піч посипати сирної стружкою.