Чіпси Начос (Nachos): склад, з чим їдять. 3 рецепта, як приготувати страву мексиканської кухні в домашніх умовах

Класичний рецепт з кукурудзяного борошна

Якщо строго слідувати таким рецептом, на виході вдасться отримати приблизно 270 – 300 г готової мексиканської закуски. Склад спецій можна регулювати по своєму смаку.

Інгредієнти:

  • кукурудзяне борошно – 120 г;
  • пшеничне борошно – 100 г;
  • масло оливи – 30 мл;
  • тепле молоко – 2/3 ст.;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • цукор – половинка ложки;
  • каррі, паприка, чилі в порошку – за ч. ложці.

Приготування:

  • Відразу включити духовку розігріватися.
  • Змішати всі спеції. Спробувати їх. Повинна вийти гостра на смак кулінара суміш.
  • Змішати два види борошна. Влити до них масло. Перемішати компоненти.
  • Підливаючи молоко, замісити тісто. Воно повинно стати м’яким і нелипким.
  • В процесі замісу додати суміш спецій.
  • Дуже тонко розкачати масу і порізати на трикутники.
  • Розкласти заготовки на деку з пекарської папером. Готувати при 220 градусах 6 – 8 хвилин.

Зберігати готові кукурудзяні чіпси в жерстяній ємності.

Дивіться також:  Домашні ковбаски – 7 рецептів