Рецепт без яєць з курячим м’ясом
Можна приготувати відмінні деруни з додаванням курячого філе.
Інгредієнти для приготування 5-6 порцій:
- картопля — 6-7 середніх за розміром бульб;
- цибуля – 2 невеликі головки;
- борошно — 3 ст. л. без гірки;
- куряча грудка – половинка, приблизно 250 гр;
- сіль, перець за смаком;
- зелень – кріп і петрушка;
- рослинне масло.
Приготування:
Дотримуючись класичного рецепту очищений і натертий на дрібній тертці картоплю відразу змішати з цибулею, посолити і дати стекти зайвої рідини. Додаємо дрібно нарізану зелень і порізані дрібними шматочками філе. Ретельно перемішати, всипати борошно, додати сіль і перець.
Викладати масу столовою ложкою на розігріту сковороду, надавши круглу або овальну форму. Смажити на середньому вогні під кришкою, щоб м’ясо не залишилося сирим. Можна подавати до столу зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту!