Десерт з вишні, маскарпоне і печива
Для приготування цього смачного десерту нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Лід – 6-8 кубиків;
- Вишня – близько 200 – 300 г;
- Маскарпоне – близько 200 р.;
- Цукор – половина – одна ч. ложка;
- Цукрова пудра – ч. ложка;
- Ванільна паста – повна чайна ложка;
- Цедра одного мандарина або клементина;
- Печиво – 200 – 300 р.
Час приготування – близько півгодини, розрахований на невеликих, – адже все по-справжньому вишуканого і нереально смачного не буває занадто багато, адже коли багато – це вже не вишукано, – 5-6 порцій.
Візьміть лід – приготуйте його порційно. Лід потрібен для того, щоб відтінити красу стиглих вишень, їх солодкість.
Порада: ніколи не купуйте вишню не спробувавши, з’їжте одну. Якщо вони соковиті і кислуваті або просто-напросто смачні, тільки тоді діставайте гаманець.
Отже, візьміть вишню і розкладіть на льоду. Це робиться заради краси і температури.
Кисло-солодка вишня готова вибухнути свіжим смаком. Хочете вразити друзів? Покладіть ягоди на лід, вони охолонуть, і в роті будуть просто танути! З вишнею подайте класичне блюдо, яке, мабуть, всім знайоме – це сир маскарпоне. Сир можна підсолодити цукром і ваніллю.
Просто візьміть і змішайте все в мисці. Маскарпоне – це один з найвідоміших сирів світу, майже крем, і куди б ви його не додали, смак буде божественний.
Десерт готовий, насолоджуйтеся!